Referenties

Zo hoor je 't ook eens van een anderThibaut Nivelles
sales & MARKETING, GROUP NIVELLES

Het is moeilijk om goeie, betrouwbare freelancers te vinden die je ideeën vingervlug in visuals kunnen omzetten én waarmee het goed klikt. Karen is zo iemand, maar ze gaat nog veel verder door haar waardevolle creatieve en commerciële input bij het bedenken van campagnes voor onze verschillende merken.


Serge Craeghs
business development manager, AE

Karen Devriese is een geboren fotografe. Door haar creativiteit en kunde maar vooral door haar aanstekelijk enthousiasme kan Karen als geen ander tijdens fotoshoots de mooiste beelden creëren en vastleggen op de gevoelige (of digitale) plaat. Wil je zeker zijn van een fotoshoot zonder stress en resultaten waarmee je bij iedereen kan pronken? Niet twijfelen, vandaag boeken. Karen is een toppertje!


Lode Nolf
DIRECTEUR, SNEEUWSPORT VLAANDEREN VZW

Karen Devriese heeft de gave om je idee om te zetten in een beeld. Met haar warme persoonlijkheid laat ze iedereen meteen op z’n gemak laten voelen tijdens de fotoshoot. Haar eigen retouches zorgen voor een schitterend resultaat!


Kitty Iding
IMPACT-DRIVEN AGILE CHANGE AGENT

Karen is een zonnetje om mee te werken, altijd stralend en positief ingesteld. Ze is heel service gericht naar de mensen om haar heen en zoekt spontaan naar een leuke en persoonlijke twist in opdrachten.


Katarina Destree
global communications - strategy, sustainability, public affairs

Karen is an amazing photographer! She captured both the image and the sentiment I had in mind. In addition, she was personable and flexible. I would definitely recommend Karen to anyone seeking truly professional beauty and fashion photography.Vera Van Doninck
EMEA TALENT DIRECTOR, WUNDERMAN

Ik kan Karen erg aanbevelen als collega. Haar spontaniteit, vriendelijkheid, service-gerichtheid en vooral haar authenticiteit zijn een sterke troef voor elk bedrijf.


Patrick De Bock
DIRECTEUR, FORTIS BUSINESS CENTRE ANTWERPEN-NOORD

"Beste Karen, ik wou je nog even persoonlijk bedanken voor de heel mooie en professionele website die je gecrëerd hebt. Vind de foto’s van zeer hoge kwaliteit, wat in de totale doelstelling van onze Customer Day een passende afsluiter is. Klasse! Nog veel succes in je verdere carrière en wellicht tot op een volgend event."


Steven Hubert
pharmaceutical sales specialist

Karen is a very qualified photographer. She has a very good eye for details and delivers superb photos. I would most definitely recommend to work with her !


Koen Deplancke
EIGENAAR ADELHEID FASHION

Karen brengt geraffineerde fotografie op haar manier, anders dan de andere fotografen, en dat wordt zeer gesmaakt door onze klanten. Haar fotografie geeft een meerwaarde aan onze collectie DIVERSA, zeker als u prijs en respons klanten vergelijkt. Ze zoekt nooit de gemakkelijkste weg en blijft vernieuwen. Kwaliteit van het geleverde werk is ook zeer hoogstaand en hierbovenop krijg je ook nog zeer goede service en is ze zeer vriendelijk. Een aanrader om met Karen samen te werken!


Will Dongleur
solution consultant, selligent

Karen is a very professional photographer who truly understands what her clients want. In combination with years or experience, she will deliver quality every single time.